19-12-07

Vlucht naar het verleden...

Een Chinees spreekwoord luidt: "Het is beter een kaars aan te steken dan het duister te vervloeken"..... En gelijk hebben ze die Chinezen.... De kerstvreugde mag dan momenteel een beetje zoek zijn, maar om toch te beletten dat ik begin 2008 verbitterd in ga, heb ik het sterkste medicijn van de zolder gehaald.... Mijn dagboeken!!!

Geniet mee van 19 december 1994:

" Vandaag bio en engels! Moeilijk, ik hoop dat ik het goed gedaan heb. Anna is mijn beste vriendin!!!! Ze is echt de liefste vriendin die ik ken!!!! Ik mis Jonas zoveel!!!!Waarom kan hij hier nu niet zijn!!!! 'K zou er alles voor over hebben om hem hier te hebben, nu!!!! Ik zal altijd van hem houden, no matter what!!!! Anna haar nichtje is zo schattig!!!Haar familie heeft zoveel snoepjes meegebracht!!! Ik hoop dat Feija die tape heeft meegebracht!!! Zodat ik wat liedjes kan overpakken op de tape voor Jonas!!!!!'K vraag me af of Jonas echt naar de tekst van die liedjes geluisterd heeft!!!Ik hoop van wel!!!! Die liedjes betekennen zoveel voor mij!!!!!Jonas, ik hou van jou!!!Freija, het gaat hier supertof worden!!!!"

(Blijkbaar had ik toen al de (vervelende) gewoonte van hak naar tak te springen. En uit verder onderzoek blijkt ook dat ik dat jaar amper stop- en vraagtekens heb gebruikt om een zin te eindigen!!!!!!! ;)......)

10:10 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo "k zie dat je bijna de 10000 op teller hebt.
Nog een fijne woensdag.

Gepost door: anita | 19-12-07

De commentaren zijn gesloten.