28-12-07

Vissen 2008

Jaarhoroscopen, ik kan (of durf...;)...) geen jaar te beginnen zonder er eerst de jaarhoroscoop van elk boekje in het rekje op na te pluizen om al zo reeds te achterhalen wat mij in het naderende nieuwe jaar te wachten staat....interpreteren, anticiperen en uiteindelijk negeren, .... want tegen mid-januari ben ik vaak al weer vergeten wat het jaar voor mij in petto heeft...

Voor de Vissen onder ons... een greep uit het ruime aanbod...

In 2008 zoekt u naar nieuwe uitingsmogelijkheden die u vrijer kunnen maken. Dit jaar wordt een zeer revolutionaire periode in uw leven. U bevrijdt zich van de belemmeringen, die u door uzelf of door anderen zijn opgelegd, en die u in uw ontwikkeling steeds in de weg hebben gestaan, zodat uw leven meer inhoud krijgt. U voelt zich aangetrokken tot alles wat nieuw en opwindend is, zowel in uw werk-, als in uw liefdes- of vriendschapsrelaties. Wetenschap, technologie, en nieuwe technieken genieten uw interesse.

Jongeren kunnen zeer opstandig worden, vooral ten aanzien van alles wat met gezag te maken heeft, zowel naar de ouders, de officiële instanties als de werkgevers toe. Ze verzetten zich tegen elke beperking die men hen oplegt. Algemeen genomen wordt u uitgedaagd om uw leven te onderzoeken en uit te vinden welke wijzigingen nodig zijn om u voor verstarring te behoeden. Om een groter gevoel van vrijheid te verwerven en meer uzelf te kunnen zijn, zijn op veel gebieden wellicht drastische veranderingen nodig.

Wees selectief met uw warmte en uw liefdesrelaties zullen er rijker en duurzamer door worden. Als u fouten op korte termijn door de vingers ziet, maar wel eist dat ze op langere termijn worden aangepakt, dan komt u er uiteindelijk beter uit. U hebt dit jaar hoe dan ook meer kans op een solide en liefdevolle relatie dan anderen. Het zal een van de grote beloningen van uw bestaan zijn.

Uw invloed naar de buitenwereld toe is groot en u neemt een bemiddelende rol in op beroeps-, sport-, amusements- of op politiek gebied. Probeer af en toe ook eens lekker te ontspannen. Een goed sociaal verenigingsleven geeft u tevens de gelegenheid om te ontstressen. Omring u ook best door vrolijke mensen, want u spant zich al genoeg in om mensen aan te horen die hun problemen aan u komen uitleggen omdat u hen als geen ander steeds een goed luisterend oor biedt. Wees daarin niet te overdreven goedmoedig want dan wordt het vertrouwen al gauw geschaad !

PS: Ik kan me wel niet herinneren dat men mij in 2007 een 'kanker' jaar voorspeld had...... ;).....

20:55 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Vis Onthoud gewoon,omring je met vrolijke mensen.
Het allerbeste voor 2008!

Gepost door: Ma Elly | 30-12-07

Wensen Lieve Tilly

Luister, lees, kijk en voel:
ik stuur jou een oplichtende ster, af en toe een stevige knuffel, een zee van hoop, een lach na elk traantje van pijn of verdriet, een oceaan vol geborgenheid, een zomerse warmte, vele vleugeltjes vriendschap, een klavertje vier met bergen vol geluk voor vandaag, morgen en elke nieuwe dag!
M’n beste wensen voor het nieuwe jaar!

Liefs
Sofie

Gepost door: Sofie | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.