23-05-08

' k ben weer bezig...

'k zou niet mogen, ik weet het,... Ik weet het heel goed, maar ik kan er niks aan doen,...dus doe ik het gewoon want vermijden of niet doen kan ik niet,... hoe hard ik ook probeer,.... vermoeiend is het wel, slopend ook.... en toch doe ik het... mij fixeren op 'pijntjes',... hoe goed ik vroeger was in het negeren van de kleine pijntjes in mijn lichaam, hoe goed ik er nu in ben geworden om er me op te fixeren,... voor elk pijntje worden adjectieven gezocht, worden mijn klieren gechekt en word mijn lichaam afgetast...en voor ik het weet ben ik ervan overtuigd dat er zich een stekende tumor heeft genesteld 3 tot 5 cm links van mijn navel, of zijn er knagende uitzaaiingen bezig mijn 7de en 8ste rib rechts te veroberen.... bij elk 'pijntje' ben ik er telkens weer heilig van overtuigd dat de kanker de scans en de femara/zoladex te vlug af is en bezig is aan zijn zegetocht om mijn lichaam te heroveren... *diepe zucht*

15:10 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik begrijp heel goed wat je bedoelt...

Gepost door: Elly | 23-05-08

Ben je weer bezig????? Ik begrijp je heel goed,herken dat heel goed,ook Elly onze dochter heeft dat geregeld,alleen die er echt zelf mee te maken hebben weten goed wat je bedoeld.
Kon ik maar meer doen .
Een gezellige avond met je gezinnetje,dat kan helpen!
Zeg dat ik het gezegd heb!

Gepost door: Ma Elly | 23-05-08

Snappen doe ik dat ook wel, die constante ongerustheid. Maar slopend dat dat moet zijn.
Ik hoop dat je toch nog genoeg vindt om je zinnen te verzetten.

Gepost door: zapnimf | 24-05-08

over lieve T., dat gaat over, echt, ik zweer het je. Je kan nu die "pijntjes" niet negeren, dus praat erover, laat alles checken en laat je geruststellen met wetenschappelijke bewijzen (liefst van wijze 2) en op een dag ben je er over, hoe ongelofelijk dat nu klinkt. vandaag heb ik hard aan je gedacht toen ik Jonathan Richman hoorde "Some day we'll be dignified and old", dat is gewoon zo!
We moeten die fuif nog eens organiseren, dat je eindelijk eens kan slowen met wijze 2 en ik "No surrender" kan draaien in die ietwat opgevrolijkte, maar toch nog al te mistroostige wachtzaal!

Gepost door: saskia | 24-05-08

Ik begrijp je heel goed. Ook ik heb die gedachten en voel me bij het minste pijntje verloren. We mogen zo niet denken, zeggen ze, maar het is echt makkelijker gezegd dan gedaan.
Ik wens je een hele lieve zondag ....
Groetjes.

Gepost door: anita | 25-05-08

Dat begrijp ik ook heel goed hoor ! Niet leuk, maar bij mij is het wel terug overgegaan. Ik doe dat nu terug veel minder.
Knuffel

Gepost door: Zon | 25-05-08

Moet erg frustrerend en vermoeiend zijn. Ik hoop dat die kwelduivel snel je geest verlaat.

Gepost door: Complex | 02-06-08

De commentaren zijn gesloten.