31-08-08

Nolvadex anyone?

ahum, Nolvadex wordt blijkbaar niet alleen door vrouwen gebruikt, maar ook door mannen zij het dan voor heel andere redenen... Misschien moet ik er ook aan denken om te beginnen bodybuilden,... mijn dagelijkse dosis 20 mg neem ik toch al...;)

Nolvadex als opstarter

Nolvadex is geschikt om na een kuur als opstarter gebruiken. Net als Clomid kan Nolvadex receptoren in hersenklieren blokkeren waardoor die het lichaam niet langer vertellen dat er estradiol circuleert. Een hoge estradiolspiegel is een signaal waardoor je lichaam de aanmaak van testosteron stopt. Zijn de receptoren voor estradiol geblokkeerd, dan verhoogt de hypofyse de aanmaak van de stuurhormonen LH en FSH.

Daarom, ontdekten Griekse endocrinologen bijvoorbeeld, vermindert de aanmaak van testosteron niet als je dagelijks 3 keer 40 milligram Andriol combineert met twee keer 10 milligram Nolvadex. Ook na drie maanden nam de natuurlijke aanmaak van testosteron niet af.

Daardoor, ontdekten Belgische onderzoekers, verhoogt Nolvadex de testosteronaanmaak in sporters waarbij het hormonaal evenwicht door overtraining is verstoord. Het middel herstelt de verhouding cortisol - testosteron na training, verhoogt het libido en vermindert de kans op blessures.

(Overigens kan Clomid dat ook. Amerikaanse artsen beschreven een soortgelijk geval van een overtrainde duurloper. Bij hem was 50 milligram Clomid per dag voldoende om de hormoonbalans te herstellen. De man gebruikte het middel 5 maanden achter elkaar.)

21:56 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Tzijn allemaal zware producten hé...
Fijne zondag
Groetjes

Gepost door: illness | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.