06-09-08

Blond

'Hej, seg... ben je toevallig nu op dit moment op je werk?' vroeg ik terwijl ik met de GSM in mijn hand voorzichtig door de winkelruit tuurde..... 'Hej, leuk van je te horen, ja ik ben op mijn werk waarom?' wordt er geantwoord aan de andere kant.... 'Wel, omdat ik eigenlijk'...- waarop ik haar door de winkelruit zie en enthousiast begin te zwaaien. 'Wacht effe', onderbreekt ze mij, ' er staat een onbekend iemand heel fanatiek voor de winkel te wuiven.....hej, maar dat ben jij!!' Waarop we beiden ophangen en ik de winkel binnenstap.

We leerden elkaar kennen in de wachtzaal van het oncologisch centrum.... zelfde kanker, maar toch elk ons eigen verhaal en behandeling.... de laatste keer dat we elkaar zagen was in het ziekenhuis vlak nadat mijn borst geamputeerd was,... we wisselden nieuwtjes over 'the where abouts' van Wijze 2 en het verdere verloop van onze behandeling,... sindsdien hebben we elkaar niet meer gezien enkel gehoord,... omdat ik te vroeg was voor een lunch met de collega's besloot ik effe een ommetje te maken langs de winkel waar ze werkt.... Het weerzien en bijpraten was een ware energie-boost,.... maar het grappigste was wel, dat ze verwacht had dat ik eigenlijk blond zou zijn,.... In de wachtzaal van het ziekenhuis hadden we elkaar immers nooit zonder sjaaltjes gezien.... en zij ging er dus om de één of andere reden vanuit dat ik blond haar had ipv donker bruin haar... maar moest ze toegeven, bruin haar ging me beter dan het blond dat ze zich had voorgesteld.... :)

09:30 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ewel ....euhhhhhhhhhhh , ik dacht ook dat je blond was . (maar vraag me niet waarom .
Elly's artikel heb ik vanmorgen ook gelezen ....en ....euhhhhhhhh, dacht ook dat ze blond was . (maar vraag me ook niet waarom .
'k Zal me er eens over verdiepen !
Misschien omdat de stukken die jullie hier schrijven vol "gevoel" zitten en dat ik gevoel eerder associeer met iets lichts als iets donker .
Maar blond , bruin of zwart , ik wens jullie toch het allebeste .

Gepost door: Hello | 06-09-08

dat moet leuk zijn eens een lotgenote terug te zien en bij te praten.
Dit is iets wat ik persoonlijk mis.
Daarom dat ik enkele blog volg om te horen en lezen hoe anderen het doen.
Sterkte en prettig weekend

Gepost door: katy | 06-09-08

Toch gek hoe je telkens een beeld vormt van iemand...en wanneer je die persoon dan eens in het echt ziet...of in jullie geval met haar...het helemaal niet strookt met hetgeen je in gedachte had.
Zo'n lotgenote contact doet toch deugd, hé...ik krijg er ook altijd zo'n energieboost van...als ik weer eens met een straffe madamme gebabbeld hebt!

Liefs
Wenneke

Gepost door: Wenneke | 06-09-08

De commentaren zijn gesloten.