13-09-08

Vandaag ontdekt...

Vandaag ontdekt dat McCain, je weet wel ....de Amerikaanse presidentskandidaat voor de republikeinen, tussen 1998-2002 tot 4 maal toe behandelt is geweest voor huidkanker.... En vandaag gaat hij toch maar voor het presidentschap van de VS..... Ik heb het welliswaar meer voor de democraten, maar toch heb ik een tikkeltje meer bewondering gekregen voor McCain...4 keer de diagnose 'kanker' krijgen kruipt niet in je koude kleren denk ik....En hij staat er toch maar... nog steeds...

Maar... 'Anything a Republican can do, I can do better'....;).... Dus als hij kanker achter zich kan laten en voor president gaat,... kan ik dat ook, en misschien nog wel zoveel meer en beter....;).... Yeah!!!

18:20 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

me myself for survivor!!!! Tuurlijk kan jij dat vele beter!!!!!!
Ik geloof er alvast in en steun op jou!

Geniet van je weekend!
Wen

Gepost door: Wen | 13-09-08

:)
Ik kan het mij niet inbeelden hoe die man, jij Lucretia en al de anderen zich voelen, noch waar jullie de kracht vandaan halen om na een eerste gevecht, weer gewapend met goede moed, kracht en doorzetting er te staan voor, tijdens en na de behandelingen! Maar ik ben blij en dankbaar dat we daar als mens blijkbaar toe in staat zijn.
Go girl!

Gepost door: flupque | 13-09-08

absoluut... meer en veel beter, dan would be president...
sluit me aan bij flupque... blij dat we als mens veel, heel veel, veel te veel lijken aan te kunnen soms... meiske, wens je veel girl-power en rust in jezelf met dit nieuwe gegeven...
hoop dat je wat kan genieten ...
tricky

Gepost door: tricky | 15-09-08

Ik vind nu wel dat die man zijn verleden (kanker, gevangenschap...) wat uitmelkt, maar this is America... een sterke man is hij zeker, al heb ik het er niet zo voor.
Anderzijds weet ik ook wel zeker dat jij een sterke dame bent en idd. klaar bent om de strijd weer aan te gaan! Knock them death sweetie!

Gepost door: rikkert | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.