29-11-08

a sign from the universe...

Ok, iedereen mag  er het zijne of het hare van denken,.... maar, maar,... zelfs non-believers gaan niet om heen kunnen dat het toch wel een 'interessant' toeval is dat ik gisteren toen ik in het ziekenhuis moest zijn voor de PET-CT scan ik een glimps van Wijze 2 heb opgevangen!!!!! I know !!!! Een jaar lang dweil ik alle gangen van het ziekenhuis af in de hoop hem nog eens tegen het lijf te lopen en word het me niet gegund,.... En gisteren, slechts enkele dagen voor het hervatten van mijn wekelijkse (!!!! jaja, wekelijks, ik kan hem dus WEKELIJKS tegen komen) chemo kruisen we elkaar in de gang!

Gelukkig geluk heeft hij mij niet gezien (ik stond te babbelen met iemand die zijn zicht op mij half blokkeerde), want ik zag er niet uit,... en dat zijn niet eens mijn woorden maar die van Wijze 1..... 3 slapeloze nachten laten hun sporen na,.... de druk van mijn lever op mijn maag, ribben en longen is zo groot als ik neerlig dat ik er kortademig van word en het gevoel heb in een ruimte tussen 2 muren te staan waar eigelijk niet genoeg plaats is voor een mens om te staan. De cortisone en pijnstillers zouden zo langzaam aan effect moeten beginnen hebben,... maar gisteren was daar nog maar weinig van te merken of te voelen....

But anyway,.....Wijze 2 dus,..... ik zie dat wel zitten om hem weer tegen het lijf te lopen.... hehehe,.... kijk er zowaar naar uit om maandag weer naar het ziekenhuis te moeten gaan.... al zeg ik dit wel met een vettige puberale knipoog en een licht ironische ondertoon.....

16:01 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Het beste voor de de komende behandelingen!

Gepost door: Ma Elly | 29-11-08

wijze 2 ha, nu wil ik zeker mee naar die chemo van jou... ben benieuwd naar die wijze 2!
nee, alle gekheid op een stokje, veel moed met de start van de behandeling maandag!
tricky

Gepost door: tricky | 29-11-08

ps merk nu pas dat ik het vorige blogje nog niet gelezen had...
rotkanker ja! hoop dat je toch genoten hebt van je feestje meid, en dat de medicatie zijn werk doet! die stomme pijn altijd hé!

enne,... maandag misschien ook dat kleedje aan?! ;-)

Gepost door: tricky | 29-11-08

knipoogjes knipoogjes en pretoogjes ... die hebben we nodig, dromen, fantasietjes ... ons eigen Sinterklaasjes maken ... dat maakt het leven de moeite en de moeite van het leven waard! We zijn al veel te vaak serieus.

Gepost door: flupque | 29-11-08

Helaba Gisteren was mijn dokter op TV uit het UZ,met een boodschap van hoop ,wel is het pas voor over 10 jaar, volgens mijn wijze met naam CHALMA WIEBREN, ik kreeg het ook even heel warm ,maar wel omdat ik terug dacht aan mijn amputatie twee jaar geleden.
Enfin ik wilde je dat ook even vertellen ,om te zeggen wat die wijzen zoal kunnen doen met ons.
Goed namiddag nog!

Gepost door: Ma Elly | 30-11-08

De commentaren zijn gesloten.