11-12-08

1 KG

Een week van kotsen, misselijkheid en een maagklachten,.... een week van yogurt, appelsap en een occasioneel zuur beertje om die vervelende droge metaalsmaak uit de mond kwijt te geraken,...... en hoeveel kg ben ik MAAR kwijt?.... 1 !.... Nu weet ik ook wel dat chemo niet de nieuwste hype in dieetland is,... maar je zou toch verwachten dat na een week constant te denken aan eten, maar niks binnen te krijgen of niks binnen te kunnen houden, je beloond zou worden voor die marteling met minstens 3 kg minder ofzo.... maar nee dus....

09:25 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hey meid

De chemo is overduidelijk ingeslagen als een bom...die metaalsmaak...BAH...toch echt wel heel vervelend, hé! Eet maar heel veel zuur beerkes om de smaak effe te doen laten verdwijnen!
Mijn wijze zij indertijd (en geloof me...ik zeulde toen ook al een paar kilootjes teveel mee) Je kan beter bijkomen dan afvallen...'k heb dat toen een beetje te letterlijk genomen, vrees ik!

Gepost door: Wenneke | 11-12-08

je hebt het best zwaar hé meid! als ik dit berichtje lees, en je mailtje... jakkes!
en wat herken ik die spijt dat er na zo'n erbarmelijk slechte week op culinair gebied, 'slechts' 1kg af is... als je dan ook nog es 'medrol' of iets anders uit de cortisone-achtige familie krijgt tegen de bijwerkingen, is het helemaal om zeep hé!
maar die kilo's zijn nu niet het belangrijkste hé, hopelijk wordt er binnenin toch wat meer resultaat bereikt!!!
liefs en sterkte
tricky

Gepost door: tricky | 11-12-08

Bah dat je er zo ziek van moet zijn!
Wat bij mij hielp tegen die metaalsmaak zijn lychees. Misschien eens proberen? En hopen dat je het kunt binnenhouden natuurlijk.
Liefs

Gepost door: Elly | 11-12-08

Verdomme toch, de chemo hakt er wel echt genadeloos in.
Misschien is het niet zo erg dat de kilootjes er niet af gaan, je zal straks die reserve misschien nog kunnen gebruiken, maar ik begrijp zeer goed je frustratie. Hoorde het net nog van een ander lotgenootje ook.

Gepost door: rikkert | 11-12-08

... Bij mij was het kauwgom en ricola snoepjes voor die vieze smaak... Ik sliep zelfs met die dingen in mijn mond ... Sterkte

Gepost door: flupque | 11-12-08

'maar' 1 kg Hey,

wees blij dat het maar 1kg.
Dan blijft je lichaam sterker.

Ik viel telkens 4 à 5 kg af en moest heel wat moeite doen om 3kg bij te komen tegen de volgende chemo.

Dus bekijk het in een ander daglicht.
Dat van sterk blijven.

knuffel,
Katleen

Gepost door: Katleen | 12-12-08

Met het risco aanzien te worden als de schoonheidsspecialiste van enkele blogstukjes hoger : ik moet toch dikwijls gniffelen met je schrijfstijl.

Gepost door: zapnimf | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.