16-04-09

rare kanker...

Wat hebben Izzy (van Grey's Anatomy), Marie-Rose Morel en ik met elkaar gemeen? Niks op het eerste zicht... Izzy is een fictief persoon in een dokersreeks, Marie-Rose een Mati Hari (volgens sommigen) die de mannen van het VB tegen elkaar uitspeelt en op zet.... en ik, tja ik, wie ben ik?... Maar toch, door een toevallige bepaling van het lot, hebben we iets met elkaar gemeen... We hebben alledrie kanker en onze overlevingskansen worden geschat op 5 à 10%.... En dat doet wat met een mens, of toch met mij, ... want ik had nooit gedacht dat ik zoveel sympathie en medeleven zou kunnen opbrengen voor een fictief personage of iemand van het VB.... zo zie je maar weer eens,... kanker doet echt wel rare dingen met een mens... en doet je dingen voelen waartoe je je niet mogelijk achtte....

10:45 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Traantje Heb er ook een traantje bij gelaten vorige week donderdag.

Idd bizar hoe je voor een fictief personage zoveel sympathie kunt opbrengen.

De ziekte maakt ons allemaal gevoeliger en misschien ook verdraagzamer!?

Alleszins ... ik zit in jouw fanclub ;o)!

Knuf

Gepost door: GI Sanne | 16-04-09

Die vijf à tien procent blijft me rillingen bezorgen. Yuk!

Gepost door: zapnimf | 17-04-09

... Via jullie uitgelaten mc dreamy en mc steamy verhalen ben ik ook aan een grey's addiction geraakt ... en ja hoe fictief ook ... bij mij kwamen er ook waterlanders aan te pas, diegene die je probeert weg te duwen maar een pijnlijke krop in de keel achterlaten ... ik sluit me ook aan bij jouw fanclub zoals Sanne het noemt! Dikke knuffel!

Gepost door: flupque | 19-04-09

Maandag Nieuwe week ,nieuwe kansen!
Dag he.

Gepost door: Ma Elly | 20-04-09

hallo

Ik volg al een tijdje jou blogje ben hier terecht gekomen via "forever blowing bubbels" .Een ja ik ben dus ook al een fan van jou fanclubje als we dat zo mogen noemen..ook al ken ik je niet persoonlijk..toch leef ik met je mee en ben ik steeds benieuwd hoe het met je gaat.en idd ik had net hetzelfde gevoel enkele weken terug toen ik het verhaal van Jade Goody begon te volgen....ik kon niet snappen dat ik tranen liet toen ik haar verhaal las over haar BMH kanker die ze dan tenslotte verloren heeft.
Het is gewoon allemaal niet eerlijk,wie je ook bent wat je ook doet...
xxx

Gepost door: mamavan2kapoenen | 22-04-09

De commentaren zijn gesloten.