30-07-09

Intens

Ik heb zo genoten van de voorbije dagen,.... dokters kunnen pijnstillers en pillen voorschrijven al wat ze willen, maar dat alles weegt niet op tegen het effect van een paar dagen in het gezelschap van een fantastisch persoon en vriendin,... we hebben gelachen tot we huilden en gehuild tot we lachten,... de voorbije dagen hebben me zo'n boost gegeven,... alsof ik voorbije 2 weken heb zitten wachten op deze energieboost om kracht te vinden in mij die ik nodig heb om de realiteit onder ogen te zien en aan te gaan en de praktische en moeilijke zaken mbt zoonlief in orde te beginnen brengen.

Het is wel raar, hoor, tijd doorbrengen met iemand en eigenlijk weten dat het een beetje afscheid nemen is van een persoon, van een vriendschap, van een leven samen,... Maar het was ook heel mooi, in zekere zin, dingen zeggen tegen iemand die je anders misschien niet zo gemakkelijk zou zeggen, je dankbaarheid uitdrukken voor de aanwezigheid van die persoon in je leven,... zelf ook heel veel mooie dingen over jezelf te horen krijgen,... Het had iets heel speciaals.... Iets intiems, gewoon wij 2 en alle laatste dingen die we zeker nog tegen elkaar wouden zeggen...

21:30 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

veel moed Ik kwam op je blogje via Tricky en wil je zeggen dat je inderdaad nu intens moet genieten van elke minuut,elk uur,elke dag...en de waarheid onder ogen zien en beseffen dat je tijd beperkt is hier moet moeilijk zijn...ik wens je nog ontelbaar mooie momenten met je zoontje,met mensen die je enkel een warm gevoel geven en ik hoop dat je toch nog een lange tijd hier bij ons mag blijven,vergeet niet dat een positieve instelling al veel betekent!!groetjes,Elke uit Vilvoorde.

Gepost door: Elke | 30-07-09

ik kan het me heel goed voorstellen... maakte iets dergelijks nog niet zo lang geleden mee met Mieke*, ook een lotgenootje dat veel te vroeg de strijd verloor, ondanks haar optimisme... het is zo bijzonder, en weet maar zeker dat dit ook voor je vriendin heel bijzondere dagen zullen zijn geweest... die nog lang zullen nazinderen... en ook haar energie zullen geven!
Ben heel blij voor je dat je dat kon meemaken! Op naar meer van dat! Knuffeltje

Gepost door: tricky | 31-07-09

sterkte ik volg jouw blog al een hele tijd. ik ken jou niet, maar ik heb gigantisch veel bewondering voor jou. blij te lezen dat je genoten hebt van de dagen met je vriendin. ik kan me super goed voorstellen dat het jou ongelooflijk veel deugd heeft gedaan. ik wens je heel veel sterkte de komende tijd. ik denk aan je

Gepost door: Benedicte | 31-07-09

Die deugddoende emotionele ontladingen, die knuffels, die herinneringen die je lang doen nagenieten.
Ik ben blij dat je zo'n goede vriendin hebt

Gepost door: Cathy | 01-08-09

Je verwoordt het zo mooi. Ik krijg er kippenvel van.

Gepost door: els | 01-08-09

De commentaren zijn gesloten.