15-10-09

uitlaatklep

Mentaal gaat het goed, maar fysiek blijft de aftakeling zich verder zetten. Heel confronterend om elke morgen een 'nieuwe' spiegelbeeld voorgeschoteld te krijgen en te voelen dat stappen en andere gewone handelingen steeds moeilijker en moeilijker worden....This is not me, en zien dat ik dit wel geworden ben, is heel frustrerend om te aanvaarden....

Haastig worden woorden bij elkaar geschreven en geformuleerd... uit schrik dat het binnenkort niet meer kan,... afscheid nemen bestaat niet, maar soms voelt het akelig dichtbij... Maar ik geloof dat alles gebeurd voor en met een reden, dus ik ben er zeker van dat ik ook nu 'niet voor mijn tijd' zal gaan.... om het zo maar te zeggen.

Deze blog is altijd een veilige en anonieme uitlaatklep geweest, slechts een paar mensen in mijn omgeving weten van het bestaan van deze blog. Binnenkort ben ik echter van plan om vrienden en familie op de hoogte te stellen van de hersenspinsels die ik hier achter laat.... de aard van berichtjes en blogjes die ik hier post kunnen bijgevolg een beetje 'veranderen'.... daarom dat ik, jullie, anonieme lezers, oprecht wil danken voor alle steunbetuigingen, opbeurende berichtjes, virtuele knuffels en herkenbare momenten die we samen gedeeld hebben....jullie berichtjes hebben me doen lachen en wenen,... maar vooral het gevoel gegeven dat ik er nooit of te nimmer alleen voor stond....  En dat betekent meer dan woorden dan dat ik ooit in woorden kan uitdrukken....

16:32 Gepost door me, myself and cancer in Algemeen | Permalink | Commentaren (24) |  Facebook |

Commentaren

Ben je dankbaar dat ik je via deze weg heb leren kennen.Je doet dat goed meisje!

Gepost door: dana | 15-10-09

Heb geloof ik nooit gereageerd op jou berichtjes,maar ben wel èèn van de lezers.
Als lotgenote wil ik je alle sterkte wensen in deze voor jou zo moeilijke tijd.

Mandy.

Gepost door: mandy | 15-10-09

Ook ik ben als anonieme bloglezer blij dat ik je mocht leren kennen. Je bent veel in mijn gedachten!

Gepost door: eveline | 15-10-09

... Och... ik ben blij dat ik jou via je blog heb mogen leren kennen. Jouw blogje was één van de eerste blogs die ik nadat ik zelf mijn diagnose kreeg, ben beginnen verslinden ... ik las tot een "kot" in de nacht ... zo oprecht je verhalen, zo mooi verteld ... Ik leerde Mc Dreamy en Mc Steamy kennen via jou ... en raakte zelf verslaafd lol ... Ik droomde mee over je "wijzen" ... En nu ... dikke dikke knuffel, ... JIJ bent bedankt ... het waren mee jouw verhalen die mij door mijn eerste moeilijke momenten hebben geholpen!

Gepost door: flupque | 15-10-09

Oceaan Een oceaan van tijd wens ik je, zodat je nog rustig een grote koffer kunt volstoppen met je liefde, warmte, energie, humor, levenslust voor al die mensen die je lief zijn.
Met een warm hart denk ik aan je.
Gettie

Gepost door: gettie | 15-10-09

merci ook ik ben blij dat ik je via dit blogje mocht leren kennen, net als Flupque...
voor ik zelf aan het bloggen ging (op het einde van mijn eerste keer behandeling) kwam ik hier al vaak lezen en voelde ik herkenning, begrip en troost in jouw schrijfsels...
ook ik voelde me er minder alleen door...
en ik vind het echt heel erg dat je niet meer tijd gegund wordt, want ik had je heel graag nog beter leren kennen!
en wat dat aftakelende lichaam betreft... ik begrijp je frustratie maar weet dat je schoonheid die je uitstraalt en die je vanbinnen meer dan wie ook bezit, van veel groter belang is dan wat zich aan de buitenkant laat zien!
ik ben er zeker van dat wie je liefheeft zich alleen die schoonheid zullen herinneren...

enne, met een kwinkslag (hoop dat dat mag?!): je bloglezers kennen alleen die binnenkant hé ;-)

sterkte meid, en dat je ondanks al die fysieke ongemakken toch nog wat quality-time krijgt hé!

Gepost door: tricky | 15-10-09

15 oktober Gewoon zeggen dat we heel erg meeleven hier in de Kempen.
Voor je kapoen nog een extra zoen!
Hier branden de kaarsjes.

Gepost door: Ma Elly | 15-10-09

Elke dag met een kleiner hartje, kom ik piepen. Goh, wat ben je sterk!

Gepost door: tania | 15-10-09

Dank je wel dat je mij - een weblezer die je niet kent - zo vaak aan het denken hebt gezet. Je verhalen en gedachten hebben diepe indruk op me gemaakt. Ik wens je alle goeds en moois van de wereld, en als wensen toch eens mochten uitkomen... Hou je taai, meid, er leven heel veel mensen met je mee! His

Gepost door: His | 15-10-09

zon alles fleurt op waar jij bent, de wachtkamer, de kamer, het internet...
ik weet geen woorden te vinden die genoeg zeggen hoe bijzonder je bent. de zon schijnt van 's morgens tot 's avonds en volgens mij is dat voor jou.

Gepost door: saskia | 15-10-09

Lieve meid

Ik ben ook iemand die je blog al geruime tijd volgt. Ik heb een enorm respect voor de manier waarop je met je situatie omgaat.Je kan zo goed verwoorden waar het allemaal om gaat. De diepe liede die je voelt voorje zoonlief is zo herkenbaar. Daarom is het ook zo moeilijk om dit alles te aanvaarden , als men dat ooit kan aanvaarden. Zo vaak voel ik een groot medeleven met jou om alles wat je meemaakt, om alles wat zo oneerlijk is. Ik be zo blij voor jou dat je steun vindt bij je naasten en ja, zelfs bij de mensen die je niet kent.Ik denk dat iedereen die jouw blog volgt alles zou doen om je toch op de één of andere manier te helpen.
Ik hoop dat je nog vele innige momenten mag beleven met je hartedief en weet dat hij je nooit zal vergeten en datjij voor altijd in zijn hartje zal verderleven want hij heeft maar één mama en dat ben jij.

Mijn gedachte zijn bij jou en ik wens je heel veel sterkte

Gepost door: Hilde | 15-10-09

Vorig jaar zei je dat je mijn bestaan en ingesteldheid inspirerend vond, dat ik zo maar ‘effe’ de grote plas overstak ondanks het feit dat ik leef met uitzaaiingen.
Ik was daar enorm door geflatteerd, zo’n compliment van iemand als jij, waar ik enorm veel bewondering voor had. En die bewondering die is sindsdien alleen maar gegroeid. Je hebt geen idee hoe ik met je meeleef, hoe ik het je gegund had dat ook jij nog een aantal van je plannen kon verwezenlijken.
Ook ik heb McDreamy en McSteamy leren kennen door jou. Iedere keer weer denk ik aan jou als ik kijk.

Momenteel maken we hier een mooie trip, 3 weken vakantie in dit prachtige land, maar weet lieve T dat je alle dagen in mijn gedachten bent, je reist met me mee...
Dank voor je schrijfsels, dankbaar dat ik je heb leren kennen door je blog.

Liefs en heel veel steun...

Gepost door: Rikkert | 16-10-09

Net als zovele anderen hier ben ik blij dat ik je mocht leren kennen via deze weblogs en je mailtjes.
Lieve meid, ik denk niet dat jij zelf beseft wat je voor ons allemaal betekent en zult blijven betekenen.
Zoveel herkenning, zoveel warmte, zoveel lieve woorden dat blijft je bij.
Bedankt daarvoor!
Knuf

Gepost door: Elly | 16-10-09

Zoals zovelen wens ik je als anonieme lezer van je blog een groot hart onder de riem steken. Je bent een grote madam ! Ik voel het als een eer om jou via deze weg te hebben gekend. Woorden schieten tekort. Gevoelens zijn er des te meer : waardering, respect, steun, medeleven,..

Gepost door: Lieve | 16-10-09

JIJ bent bedankt voor alles met ons te delen!!
JIJ bent een moedige, bewonderenswaardig madam!!
JIJ kan het zo mooi verwoorden!!
JIJ betekent zoveel voor mij!!
Hopelijk kan je afscheid nemen op jouw manier en nog de dingen doen en zeggen van je "to do" lijstje.
In gedachten ben ik bij jou! Dikke knuffel,

Corina

Gepost door: corina | 16-10-09

dan is het nu voor mij ook eindelijk eens tijd om je, als anonieme lezer tot nog toe, te laten weten dat ik reeds geruime tijd jouw blog meelees, en héél veel bewondering voor je heb. je bent een straffe madame, waar ik heel veel respect voor heb. ik kijk altijd uit naar je hersenspinsels, zo mooi ge- en beschreven, doorspekt met humor. chapeau voor jou.
ik hoop van harte dat je voldoende tijd krijgt om nog alles te doen wat moet gedaan worden...
ik wens je veel sterkte toe. respect!
Annick

Gepost door: annick | 16-10-09

Zoveel Zou zoveel willen zeggen ...
Zou zoveel willen geven ...
Zou nog zoveel willen komen lezen ...
Zou nog zoveel samen met je willen lachen ...

Ik kan het echt niet beter zeggen dan Flupque en Tricky ... je hebt mijn hartje geraakt en hoop dat je op jouw manier nog alles kan doen wat je wenst. Dat verdien je gewoon!

Dikke knuf

Gepost door: GI Sanne | 16-10-09

carpe diem Mevrouw, van op afstand volg ik al een hele tijd je blog. Ik heb enorm veel bewondering voor u, hoe je je gevoelens en verlangens kan uiten, hoe je alles kan neerpennen. Je bent een fantastische dame en zeker en vast een fantastische mama. Geniet zoveel je kan, carpe diem! Hopelijk kan ik nog heel lang je hersenpinsels volgen. Lieve groetjes...

Gepost door: een lezeres | 16-10-09

ook ik ben al dikwijls een kijkje komen nemen op je blog, langs elly, carpe diem, ook ik heb hier nog nooit gereageerd, wel al kaarjes voor jou gebrand, positieve gedachten de ruimte in gestuurd, gehoopt voor jou, gewenst, geduimd en zoveel meer ...
liefs.

Gepost door: mieke | 16-10-09

Ook ik kwam al geregeld lezen maar heb nog nooit iets neergeschreven.

Graag wil ik je alle tijd wensen die je maar wilt.

Ik heb heel veel respect voor jou!

Je bent een prachtvrouw!

Liefs, Ines

Gepost door: Ines | 16-10-09

Ik heb je verhaal gelezen, ik weet jammer genoeg uit ondervinding waar je door moet. Het zijn harde zware tijden maar geloof me aub als ik zeg dat er echt wel verbetering komt. Del aatste loodjes wegen jammer genoeg het zwaarst. De angst is soms enorm groot en ook ik draag deze nog met me mee. Daarom wil ik je hopen sterkte en heel veel moed toewensen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 17-10-09

Sterkte meid!
Bewondering boven al.
Zo moedig om alles neer te pennen!
Ik wens je heel veel kracht om het uiterste er uit te halen.Veel mooie,"intense" momenten met je zoontje.
Nogmaals,STERKTE !
RESPECT voor JOU!
Ik denk aan je!
Lore

Gepost door: lore | 17-10-09

Ik bewonder de manier waarmee je met je ziekte omgaat. Zelf maakte ik het nu van héél dichtbij mee. Het zet je wereld op zijn kop. Dank je om hier mee te mogen lezen...goeie moed!

Gepost door: tijdtussendoor | 18-10-09

you've got mail hey hey!
Als je denkt dat je spam in je inbox hebt, dat is niet waar, dat ben ik die je net een mail stuurde :)

Gepost door: Nina | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.